מתכנית ‘על הנייר’ למסעדה פעילה ותוססת

האיטלקיה בתחנה פתוחה כבר כמעט חודשיים (איך שהזמן טס…) ומעניקה חווית חו”ל לסועדים רבים מדי יום.

רק לפני זמן קצר היה מבנה המסעדה שומם, וקשה היה להאמין שהתכניות ‘על הנייר’ יהפכו למציאות.

תהליך הקמת המסעדה היה ארוך.

הערכנו שלפנינו עבודה קשה, אבל לא ידענו כמה.

תחילה היו שלד, סקיצות ותרשימים.

עקבנו בעניין רב, מרותקים, בעבודתם של אנשי המקצוע שתרמו מכישרונם וממרצם ליצור את האיטלקיה בתחנה יש מאין.

ההקפדה על הפרטים הקטנים, הגימור המוקפד וחומרי הגלם האיכותיים הופכים את חווית הסעודה באיטלקיה בתחנה לייחודית.

הקמת המסעדה היתה עבודה קבוצתית, עבודת צוות מתוזמנת היטב.

 

 

ולאט לאט החלום קרם עור וגידים, הפך למציאות.

תודה לכל אנשי המקצוע שליוו אותנו בהקמת המסעדה, שעזרו בהגשמת החלום. אתם ראויים לכך.

צוות המסעדה

Categories: אירועים מיוחדים והקמת המסעדה.

Languages: עברית.