להזמנת מקום במסעדה

המלצה על מסעדה: פייר גנייר, פריז

אני וליאור בכניסה למסעדה

כמו כל בעל מקצוע, גם שף חייב כל הזמן ללמוד, להמשיך להתפתח ולהתקדם. אחת הדרכים שלי לחדש אנרגיות, לשנות אווירה ולהתרשם מטרנדים קולינריים חדשים היא לנסוע מפעם לפעם לחו"ל, לסעוד במסעדות יוקרה או לעבוד לצד שפים אחרים במסעדות אחרות כמעין סטאז'. בביקורנו האחרון בפריז החלטנו, שותפי ליאור בן עדי ואני, לשאוב השראה מאחד השפים הטובים […]

מנת שחיתות: ביצים בנוסח בנדיקט ("אגס בנדיקט")

ביצים בנוסח בנדיקט (אגס בנדיקט). שחיתות בהתגלמותה

ביצים בנוסח בנדיקט ("אגס בנדיקט") היא אחת ממנות השחיתות המגרות והטעימות ביותר שאני מכיר. משיחות עם אנשים התברר לי שהסיבה לכך שמעדיפים להזמין אותן במסעדה היא כי נרתעים מהכנת ביצים עלומות, או מהכנת רוטב ההולנדייז, או משניהם. אז אם עוד לא הכנתם בבית את המנה, הנה ההזדמנות שלכם. אסביר לכם כאן, שלב שלב, איך להכין […]

קבב בקר ליום העצמאות

קבב ליום העצמאות. צילום: דרימסטיים.

יום העצמאות הפך כבר מזמן לחג "על האש" או לחג "המנגל הלאומי". אנחנו צורכים במהלך יום העצמאות כטון בשר: פרגיות, שיפודי עוף, סטייק בקר וקבב. אז אחרי שוידאתם שהמנגל או הגריל תקינים, הצטיידתם בפחמים וקרטון לנפנוף, אני מציע לכם מתכון לקבב בקר קל ופשוט שישדרג את ארוחת החג שלכם. למשקיענים ולמיטיב הלסת אני ממליץ להשתמש […]

מתכון לחג הפסח: שוק טלה אפוי בתנור עם תפוחי אדמה אפויים

שוק טלה בתנור

חג שמח לכולם! מתלבטים מה להכין כמנה עיקרית במהלך החג? בשנה שעברה הצעתי לכם מתכון חגיגי מן הים – מוסר ים ביין לבן וגם מתכון מן היבשה – אוכף טלה במילוי בשר טחון, פטריות פורטבלו ובייבי ארטישוקים. השנה, אציע לכם מתכון נוסף – שוק טלה אפוי בתנור עם תפוחי אדמה. שוק טלה אפוי בתנור עם תפוחי […]

האתר נבנה ע"י: Digitay | כל הזכויות בתוכן ובצילומים שבאתר זה שייכות לאיטלקיה בתחנה