פסטה פנה ברוטב ארבע גבינות ופטריות

בשבוע הבא יחול חג השבועות, החג הלבן, חג מוצרי החלב. לקראת החג אני מציע לכם מתכון קל ומלא טעמים לפסטה פנה ברוטב עשיר ומפנק – רוטב ארבע גבינות ופטריות שמפיניון.

פנה פסטה ברוטב-4 גבינות ופטריות שמפיניון

כמות ל-4 סועדים

מצרכים:

400 גרם פנה פסטה מבושל

250 גרם פטריות טריות פרוסות דק

4 כפות גבינת ריקוטה

4 כפות גבינת מסקרפונה

4 כפות גבינה כחולה מגורדת

4 כפות גבינת פרמז'ן מגורדת

4 כוסות שמנת מתוקה

אגוז מוסקט

מלח ופלפל

כף חמאה

אופן ההכנה:

1.   מזהיבים מעט את הפטריות החתוכות במחבת גדולה עם החמאה על אש גבוהה

2.   מוסיפים את השמנת  ומערבבים

3.   מוסיפים את הגבינות בזו אחר זו תוך כדי ערבוב ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט

4.   לאחר הרתיחה מנמיכים מעט את האש ומבשלים עד לסמיכות רצויה

                                                                                  

בתיאבון!

שף אמיר מרקוביץ, איטלקיה בתחנה

Categories: מתכונים.

Languages: עברית.